Laser
therapie

Soms is er sprake van overbeharing, pigment- of vaatproblematiek in het gelaat. Voor deze aandoeningen kan lasertherapie worden ingezet.

De behandeling
Lasertherapie is een behandelingsmethode gericht op pigmentcellen in de huid, haren en bloedvaatjes. Huid- en oedeemtherapie Oost Gelre is gespecialiseerd in lasertherapie en is dan ook de eerste praktijk in de gemeente Oost Gelre die werkt met de meest geavanceerde Light Sheer Diodelaser. Dit is tot nu toe de meest effectieve laser op het gebied van ontharing, die de haren op een veilige wijze vernietigd.

Voor een meer specifieke behandelomschrijving van de lasertherapieen die worden aangeboden verwijzen wij u naar de volgende behandelingen:

Huid- en oedeemtherapie Oost Gelre werkt alleen met hoogwaardige apparatuur die wetenschappelijk onderbouwd is, namelijk

  • LightSheer ET diodelaser 810 nm voor permanent ontharen
  • DioLite XP 532 nm diodelaser voor het verwijderen van rode haarvaatjes en pigment


Vergoeding

Voor meer informatie over het behandelen van de verschillende lasertherapieën en de vergoeding hiervan verwijzen wij u naar uw verzekeringspolis. Ook kunt u contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

Zoeken

Trakteer jezelf

Laat ons
voor u zorgen