Afspraken

Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer +31 (0)544-725 825 of per email naar info@huidtherapieoostgelre.nl.

Wij kunnen niet altijd uw oproep beantwoorden omdat wij voortdurend bezig zijn met behandelingen. Indien u de voicemail krijgt kunt u een bericht met naam en telefoonnummer achterlaten en dan bellen wij u zo spoedig mogelijk op werkdagen terug.

Als u voor de eerste keer een afspraak maakt, wordt er een afspraak gemaakt met u voor een huidtherapeutisch consult.

Tijdens dit consult worden uw vragen, wensen en algehele gezondheid in kaart gebracht. Tevens wordt er samen met u gekeken naar de behandelmogelijkheden en tarieven. Samen met u wordt bepaald of u in aanmerking komt voor een behandeling. Afhankelijk van de therapie zal er ook een testbehandeling plaatsvinden.

Wij verzoeken u om de volgende documenten mee te nemen naar uw eerste consult

  • Een verwijzing van huisarts of specialist (indien deze nodig is)
  • Een geldig legitimatiebewijs
  • Een zorgverzekeringspas
  • Een overzicht van de medicatie die u gebruikt


Afspraak verzetten of annuleren

Uw afspraak kunt u telefonisch of per email wijzigen. Indien wij telefonisch niet bereikbaar zijn, kunt u de voicemail inspreken en dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug. Afspraken dienen 24 uur van tevoren te worden verzet of geannuleerd. Indien dit niet tijdig gebeurd zijn wij genoodzaakt om de gereserveerde tijd voor u in rekening te brengen. Deze kosten kunt u niet declareren bij uw zorgverzekeraar.

Zoeken

Trakteer jezelf

Laat ons
voor u zorgen