Algemeen

Huid- en oedeemtherapie Oost Gelre is de allereerste huidtherapeutische praktijk in de gemeente Oost Gelre. Wij zijn een gespecialiseerde praktijk voor huid, oedeem- en lasertherapie gevestigd aan de Rapenburgsestraat 40. Naast deze locatie hebben wij behandellocaties in Terborg, Eibergen en Ruurlo. Meer informatie hierover is te vinden bij de contactinformatie.

Als huidtherapeuten beschikken wij over innovatieve kennis van hoog niveau. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in lasertherapie. Tevens zijn wij dan ook de eerste praktijk in de gemeente Oost Gelre die werkt met de meest geavanceerde Lightsheer Diodelaser. Tot nu toe is dit de meest effectieve laser op het gebied van ontharing, die de haren op een veilige manier vernietigd.

In onze praktijk behandelen wij patiënten met oedeem, overbeharing, acne, vaatafwijkingen, pigmentafwijkingen, littekens, wonden en huidtransplantaten. Het doel van onze behandelingen is het opheffen, verminderen of voorkomen van een stoornis of beperking als gevolg van de huidaandoening. De huidtherapeuten van Huid- en oedeemtherapie Oost Gelre zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Wij hebben een nauwe samenwerking met huisartsen en andere medisch specialisten, zoals dermatologen, oncologen en plastisch chirurgen. Indien nodig houden wij de behandelend arts op de hoogte van de aard en voortgang van de behandeling. Veelal komen de behandelingen in aanmerking voor vergoeding door de zorgverzekeraar. Voor meer informatie verwijzen wij u naar verwijzing en vergoeding.

Heeft u het vermoeden dat u een huidprobleem heeft, of heeft u vragen of klachten over uw huid? Voor informatie en/of vragen kunt u uiteraard direct bij ons terecht.

Huid- en oedeemtherapie Oost Gelre staat altijd voor u klaar en wij verwelkomen u graag in onze praktijk.

Zoeken

Trakteer jezelf

Laat ons
voor u zorgen