Verwijzing en
vergoeding

De huidtherapeut is sinds januari 2011 direct toegankelijk. U kunt dus op eigen initiatief een afspraak maken bij ons in de praktijk, maar ook als u een verwijzing heeft van uw huisarts of specialist. Om voor een vergoeding van uw zorgverzekeraar in aanmerking te komen is meestal een verwijzing van uw huisarts of specialist een vereiste.

Als huidtherapeuten houden wij indien nodig uw huisarts of specialist op de hoogte van de aard en voortgang van de behandeling.

De vergoedingen voor de behandelingen die wij uitvoeren verschillen per zorgverzekeraar. Veelal vergoeden zorgverzekeraars een groot gedeelte van de huidtherapeutische behandelingen.

Huid- en oedeemtherapie Oost Gelre is lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Paramedici. Voor u is dit van belang om voor een vergoeding in aanmerking te komen bij uw zorgverzekeraar.

Als advies willen wij aan u meegeven om als voorbereiding op uw eerste consult bij uw zorgverzekering na te gaan of u voor vergoeding in aanmerking komt en welke voorwaarden er in de polis beschreven staan. Het kan zijn dat wij voor u een machtiging aan moeten vragen. Dit zullen wij dan voor u regelen.

Mocht u er niet uitkomen, neem dan uw polisvoorwaarden mee naar het eerste consult en dan zullen wij er samen met u naar kijken.

Zoeken

Trakteer jezelf

Laat ons
voor u zorgen