Graag wil ik mij aan u voorstellen. Mijn naam is Melissa Prophitius. Ik ben 21 jaar en woonachtig in Bemmel. In 2011 ben ik gestart met de hbo-opleiding huidtherapie aan de Hogeschool Utrecht. Onlangs ben ik daar afgestudeerd als Huid- en Oedeemtherapeut en heb ik mijn diploma ‘Bachelor of Health Huidtherapie’ in ontvangst mogen nemen.

Melissa Prophitius

De huid heeft mij van jongs af aan gefascineerd. Wat mij zo aanspreekt in het vak huidtherapie, is de veelzijdigheid aan behandelmogelijkheden. Mijn doel is de kwaliteit van leven van de patiënt verbeteren door het uitvoeren van de juiste behandeling aan de hand van een passend behandelplan. Goede zorg, kwaliteit en patiëntvriendelijkheid vind ik erg belangrijk.

De komende periode (25 aug t/m 29 dec 2015) zal ik Petra waarnemen gedurende haar zwangerschapsverlof.

Graag tot ziens bij Huid- en Oedeemtherapie Oost Gelre!

Met vriendelijke groet,

Melissa Prophitius
Huid- en oedeemtherapeut