Huid- en oedeemtherapie Oost Gelre organiseert een informatieavond over laserontharing met de geavanceerde LightSheer Diodelaser.

Deze laser heeft als belangrijk voordeel dat het veilig en snel is en dat er gemiddeld 4 à 5 behandelingen nodig zijn. Tevens is deze methode geschikt voor de donkere huid.

Wilt u meer weten over lasertherapie bij Huid- en oedeemtherapie Oost Gelre? Kom dan naar de informatieavond in Lichtenvoorde.

De huidtherapeuten Petra Bertou en Sabine Crooijmans houden een presentatie en er is gelegenheid tot het stellen van vragen. Ook kunt u na afloop de huidtherapeuten persoonlijk benaderen voor het maken van een afspraak of andere vragen zoals in hoeverre u voor een vergoeding in aanmerking komt.

U bent van harte welkom op:
Maandag 16 september 2013

Locatie:
Bonifatiushof 15
7131 DP Lichtenvoorde

De informatieavond begint om 19.30 uur. De toegang is gratis. Wij stellen het zeer op prijs als u zich vooraf zou willen aanmelden zodat wij weten op hoeveel personen wij kunnen rekenen.

Huid- en oedeemtherapie Oost Gelre is gevestigd aan de Bonifatiushof 15 te Lichtenvoorde (voormalig prikpoli SKB). Aanmelden kan via info@huidtherapieoostgelre.nl of per telefoon via 0544 – 725 825. Of bezoek onze website voor meer informatie op www.huidtherapieoostgelre.nl

Wij verwelkomen u graag op Maandag 16 september in onze praktijk!