Zoals u wellicht ter ore is gekomen, gaat Huid- en oedeemtherapie Oost Gelre verhuizen naar een andere locatie. De praktijk aan de Bonifatiushof zal worden verlaten en er zal intrek worden genomen in de polikliniek van het SKB (Streekziekenhuis Koningin Beatrix) in Lichtenvoorde. Een groot voordeel hiervan is dat de communicatielijnen met het SKB op deze manier nog korter zullen zijn, wat een aantal van onze patiƫnten ten goede zal komen.

Vanaf 1 april zullen wij officieel werkzaam zijn vanaf de Van der Meer de Walcherenstraat 2c in Lichtenvoorde. Ons e-mailadres en telefoonnummer zullen ongewijzigd blijven. Geplande behandelingen tot 31 maart worden uitgevoerd op de Bonifatiushof 15 in Lichtenvoorde. Geplande behandelingen vanaf 31 maart zullen worden uitgevoerd op de Van de Meer de Walcherenstraat 2c in Lichtenvoorde.

Onze exacte nieuwe gegevens:
Huid- en oedeemtherapie Oost Gelre
Van der Meer de Walcherenstraat 2c
7131 EN Lichtenvoorde
0544 – 725 825
info@huidtherapieoostgelre.nl

Wij zullen ons best doen om ervoor te zorgen dat u zo min mogelijk hinder zal ondervinden van de verhuizing. Echter mochten wij dit niet kunnen voorkomen, hopen we op uw begrip.

Graag tot ziens aan de Van der Meer de Walcherenstraat 2c.