Bij Huid- en oedeemtherapie Oost Gelre ontstaat per juli 2015 een vacature voor een enthousiaste huid- en oedeemtherapeut voor 16 – 32 uur in de week.

Huid- en oedeemtherapie Oost Gelre is gevestigd in Lichtenvoorde en in Terborg en er zijn momenteel twee huid- en oedeemtherapeuten werkzaam. De praktijk richt zich met name op de oedeemtherapie.

Functieomschrijving

De huid- en oedeemtherapeut verricht zelfstandig huidtherapeutische onderzoeken, stelt behandelplannen op en verricht de behandelingen. Geeft adviezen, voorlichting en instructies aan patiënten inzake lymfoedeem, de huidtherapeutische problematiek en laserbehandelingen.

– Afgeronde HBO – bachelor huidtherapie opleiding
– Geregistreerd in het kwaliteitsregister paramedici
– Inschrijving KVK (Kamer van Koophandel)
– Een rijbewijs / auto is pré (i.v.m. met huisbezoeken)
– Enthousiaste en initiatief nemende houding
– Goede sociale en communicatieve vaardigheden
– Enige werkervaring is een pré

Je beschikt over goede sociale vaardigheden en stelt je enthousiast, flexibel en zelfstandig op. Je bent resultaat gericht, overtuigend en hebt een goed inlevingsvermogen.

Meer informatie over de praktijk kan men vinden op: www.huidtherapieoostgelre.nl
Wij bieden een uitdagende en afwisselende baan als huid- en oedeemtherapeut. Je komt te werken in een jong team en werkt veelal samen met andere artsen en disciplines.

Bij interesse stuur een sollicitatie + CV met pasfoto naar info@huidtherapieoostgelre.nl t.n.v. Petra Bertou en Sabine Crooijmans