Vanwege de uitbraak van het Coronavirus zijn wij genoodzaakt om gepaste maatregelen te nemen. Als paramedici nemen wij onze verantwoordelijkheid met betrekking tot het op peil houden van de zorg maar het is ook van belang dat we ons aandeel leveren om ervoor te zorgen dat de verspreiding van het virus zich zoveel mogelijk beperkt. Wij volgen dagelijks de actualiteit en de instructies van het RIVM en de NVH. Onze huidtherapeuten zijn bekend met de risico’s en volgen de richtlijnen. Dit doen wij voor uw en onze veiligheid zodat wij in deze moeilijke periode u de beste zorg kunnen blijven geven.

Wij blijven open voor medisch noodzakelijke behandelingen. Door de overheid is besloten dat alle overige (cosmetische) behandelingen opgeschort worden tot in ieder geval 6 april.

Onze extra maatregelen

  • Indien mogelijk: kom alleen naar uw behandeling
  • Uit voorzorg schudden wij geen handen meer
  • Onze behandelruimtes worden meerdere malen per dag ontsmet en gereinigd
  • Wij openen voor u de deur zodat u zelf geen deurklink hoeft aan te raken
  • Bij binnenkomst kunt u uw handen desinfecteren.
  • Raak zo min mogelijk aan in onze behandelruimte
  • Wij vragen u om zo min mogelijk te praten tijdens de behandeling. Wanneer dit toch nodig is, draai dan uw hoofd weg. Wij werken namelijk op zeer korte afstand van uw lichaam.

Gezien de ernst van de situatie vragen wij om naleving van de regels. Indien nodig attenderen wij u hierop. Heeft u vragen? Bel dan gerust. We zijn telefonisch bereikbaar.

Heeft u klachten / symptomen zoals koorts, verkoudheid en/of hoesten? Dan verwachten wij dat u thuisblijft. Indien een behandeling noodzakelijk is, neem dan vooraf contact met ons op.

Blijf vooral in goede gezondheid en ”let een beetje op elkaar”!

Hopelijk tot snel.

Het team van Huid- en oedeemtherapie Oost Gelre