LHP_0989
Op 10 februari start een nieuwe reeks laserbehandelingen, meldt u zich daarom zo spoedig mogelijk aan voor een gratis intake consult. “Wanneer u met een medische indicatie of voor overbeharing in het gelaat wordt behandelt, worden behandelingen in veel gevallen vergoedt door de zorgverzekering”, aldus huidtherapeute Sabine.

Vooral in de zomer is het opletten geblazen wanneer u weer moet scheren. Een vervelende handeling die regelmatig moet worden uitgevoerd. Of heeft u last van uw beharing in de vorm van ingegroeide haren of ontstekingen door haargroei? Dan is de laserbehandeling voor u, zowel mannen als vrouwen, een uitkomst! “Mannen die last hebben van overmatige haargroei of ingegroeide haren in de nek, op de rug, buik of in de baard weten vaak niet dat deze behandeling ook voor hen een uitkomst zou kunnen zijn. Daarnaast kunnen vrouwen regelmatig last hebben van ingegroeide haren en ontstekingen in de schaamstreek”, zegt huidtherapeute Petra. “Maar ook voor blijvend gladde oksels of benen kunt u bij ons terecht. Juist die permanente ontharing is een doorslaggevend punt, omdat de beharing op die plaats verleden tijd zal zijn”.

Huid- en oedeemtherapie Oost Gelre is de enige in de gemeente die met de geavanceerde Lightsheer Diodelaser werkt. De Lightsheer Diodelaser is een Amerikaans ontwikkelt laserapparaat dat erom bekend staat in 5 à 6 behandelingen een effectieve ontharing te behalen, in tegenstelling tot IPL-apparaten. Tevens staat Huid- en oedeemtherapie Oost Gelre geregistreerd in het kwaliteitsregister paramedici en is zij aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten.
In de zomer is de huid UV gevoelig en is de kans op huidbeschadigingen zoals pigmentvlekken groter. Daarom is het verstandig om nu te starten met laserbehandelingen, omdat uw huid tijdens een behandelperiode gevoeliger zal zijn voor UV straling. Om die reden biedt Huid- en oedeemtherapie Oost Gelre uit voorzorg in de zomer geen laserbehandelingen aan.
Wilt u toch voor de zomer uw problemen met beharing oplossen? Neemt u dan snel contact op voor een gratis intake consult!