Heeft u last van overbeharing of beharing in de vorm van ingegroeide haren of ontstekingen door haargroei en bent u het scheren en epileren ook beu? Dan is een laserbehandeling voor u, zowel mannen als vrouwen een uitkomst!

Bij Huid- en oedeemtherapie Oost Gelre wordt ongewenste haargroei tot het minimale gereduceerd en krijgt u de meest comfortabele en effectieve methode.

In de zomer is de huid UV gevoelig en is de kans op huidbeschadigingen zoals pigmentvlekken groter. Daarom is het verstandig om nu, in het najaar te starten met laserbehandelingen, omdat uw huid tijdens een behandelperiode gevoeliger zal zijn voor UV straling.

LHP_0989

Iedereen die haren heeft op plaatsen waar hij dat liever niet wil, kent het probleem van altijd maar scheren, harsen of epileren. Het kost veel tijd en geld. Bij Huid- en oedeemtherapie Oost Gelre is nu de oplossing: een behandeling door middel van een compleet vernieuwde Diode-ontharingslaser, die bekend staat als beste apparaat als het gaat om goede en snelle resultaten, zeker op lange termijn. In tegenstelling tot veel IPL-apparaten (lichtflits) heeft iemand met de Diode-laser veel minder behandelingen nodig om een goed eindresultaat te verkrijgen.

Tegenwoordig bestrijden ook steeds vaker mannen overbeharing. “Mannen die last hebben van overmatige haargroei of ingegroeide haren in de nek, op de rug, buik of in de baard weten vaak niet dat deze behandeling ook voor hen een uitkomst zou kunnen zijn. Daarnaast kunnen vrouwen regelmatig last hebben van ingegroeide haren en ontstekingen in de schaamstreek”, zegt huidtherapeut Petra Bertou. “Maar ook voor blijvend gladde oksels of benen kunt u bij ons terecht. Juist die permanente ontharing is een doorslaggevend punt, omdat de beharing op die plaats verleden tijd zal zijn”.

Huid- en oedeemtherapie Oost Gelre is de enige in de gemeente die met de geavanceerde vernieuwde Diodelaser werkt. De Diodelaser is een Amerikaans ontwikkelt laserapparaat dat erom bekend staat in een minimaal aantal behandelingen een effectieve ontharing te behalen, in tegenstelling tot IPL-apparaten. Zo is het de eerste laser die door de uiterst kritische Amerikaanse keuringsdienst FDA voor ontharing is goedgekeurd. Tevens staat Huid- en oedeemtherapie Oost Gelre geregistreerd in het kwaliteitsregister paramedici en is zij aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten.
Wilt u voor de zomer in 2016 uw problemen met beharing oplossen? Vanaf 22 september a.s. start een nieuwe reeks laserbehandelingen, meldt u zich daarom zo spoedig mogelijk aan voor een gratis intake consult, zodat er gestart kan worden met een behandeling. “Wanneer u met een medische indicatie of voor overbeharing in het gelaat wordt behandelt, worden behandelingen in veel gevallen vergoedt door de zorgverzekering”, aldus Sabine Crooijmans.

Voor meer informatie, of voor het maken van een afspraak neemt u contact met ons op via info@huidtherapieoostgelre.nl of via 0544 – 725 825.

Bij Huid- en oedeemtherapie Oost Gelre kunt u o.a. ook terecht voor: acnetherapie, camouflagetherapie, medische peelings, coagulatie, elektrische epilatie, littekentherapie, dermabrasie, fractional needling therapie, oedeemtherapie, therapeutische elastische kousen (steunkousen), wondzorg en lasertherapie van overbeharing, vaat- en pigmentproblematiek.