Huid- en oedeemtherapie Oost Gelre is de allereerste huidtherapeutische praktijk in de gemeente Oost Gelre. Wij zijn een nieuwe, gespecialiseerde praktijk voor huid-, oedeem- en lasertherapie gevestigd in Lichtenvoorde, Eibergen, Terborg en Ruurlo. Tevens zijn wij ook de eerste – en nog steeds de enige – praktijk in de gemeente Oost Gelre die werkt met de meest geavanceerde Lightsheer Diodelaser. Tot nu toe is dit de meest effectieve laser op het gebied van ontharing, die de haren op een veilige manier vernietigd.

In onze praktijk behandelen wij patiënten met oedeem, overbeharing, acne, vaatafwijkingen, pigmentafwijkingen, littekens, wonden en huidtransplantaten. Het doel van onze behandelingen is het opheffen, verminderen of voorkomen van een stoornis of beperking als gevolg van de huidaandoening.

 

Kwaliteit

Als praktijk leveren wij verantwoorde zorg die doeltreffend, doelmatig, patiëntgericht en van goede kwaliteit is, waardoor wij voldoen aan de Kwaliteitswet Zorginstellingen . Wij hechten veel waarde aan tevreden klanten en het leveren van de juiste zorg, dus daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Om de kwaliteit van de praktijk te waarborgen zijn de huidtherapeuten lid van de NVH en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Deze organisaties zijn er speciaal voor bedoeld, om kwaliteitseisen aan hun beroepsgroepen te stellen. Dit verplicht ons als praktijk om te werken volgens bepaalde richtlijnen, protocollen en het volgen van na- en bijscholingen.

Het beroep huidtherapie is vastgelegd in de wet Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (wet BIG; artikel 34).

 

Samenwerking en vergoeding

Wij hebben een nauwe samenwerking met huisartsen en andere medisch specialisten, zoals dermatologen, oncologen en plastisch chirurgen. Indien nodig houden wij de behandelend arts op de hoogte van de aard en voortgang van de behandeling. Veelal komen de behandelingen in aanmerking voor vergoeding door de zorgverzekeraar. Voor meer informatie verwijzen wij u naar verwijzing en vergoeding.

Heeft u het vermoeden dat u een huidprobleem heeft, of heeft u vragen of klachten over uw huid? Voor informatie en/of vragen kunt u uiteraard direct bij ons terecht. Op woensdag zijn wij van 8.00 uur tot 20.00 uur telefonisch bereikbaar en op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag zijn wij telefonisch bereikbaar van 8.00 uur tot 17.00 uur

Huid- en oedeemtherapie Oost Gelre staat altijd voor u klaar en wij verwelkomen u graag in onze praktijk.